Од 7. фебруара почињу систематски прегледи будућих првачића

У Дјечијем диспанзеру Дома здравља Градишка ускоро ће почети систематски прегледи дјеце за упис у први разред школске 2023/2024. на подручју Градишке.

Први систематски прегледи предвиђени су за ученике Основне школе „Данило Борковић“ у периоду од 7 до 12 часова. Систематски преглед за ученике ове школе планиран су 7. ,8. и 14. фебруара.

За првачиће Основне школе „Васа Чубриловић“ систематски преглед биће организован 15., 21. и 22. фебруара у термину од 7 до 12 часова, а за ученике Основне школе „Петар Кочић“  Нова Топола 28. фебруара и 1. и 7. марта ове године.

Систематски преглед за будуће првачиће Основне школе „Козарска дјеца“ предвиђен је 8. марта, а за ученике Основне школе „Свети Сава“ Ламинци, Дубраве, Ново Село 14. и 15. марта.

Систематски преглед дјеце који ће похађати Основну школу „Младен Стојановић“ Врбашка, Јелићи, Бистрица предвиђен је 21. марта.

За будуће првачиће Основне школе „Вук Стефановић Караџић“ Турјак, Буквик, Церовљани, Кијевци и Драгељи систематски преглед биће организован 22. марта, док је за првачиће Основне школе „Младен Стојановић“ Подградци систематски преглед планиран 28. марта у Дјечијем диспанзеру од 7 до 12 часова.

Систематски прегледи обухватају дјецу рођену 2016. и 2017. године. Родитељи су обавезни да понесу овјерену стару здравствену књижицу , уз електронску уколико је имају.

Н.М.

Share With: