Oблачно са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити умјерено до претежно облачно са кишом, пљусковима и слабом грмљавином послије подне.

Током прије поднева доћи ће до развоја облака који доносе повремену кишу и пљускове, прво на сјеверу, а од средине дана на западу ће јачати пљускови са грмљавином који ће се послије подне ширити ка сјеверу и истоку.

Јутарња температура ваздуха биће од 14 до 20, на југу до 22 степена. Максимална дневна од 20 до 26, на југу до 28 степени Целзијусових.

Share With:

Облачно са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас се очекују киша, пљускови и грмљавина.

Ујутру ће бити променљиво облачно, понегђе са кишом на југозападу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана јака облачност условиће интензивне падавине, кишу, пљускове и грмљавину, обилније у Крајини и централним крајевима, могуће су и локалне непогоде.

Минимална јутарња температура ваздуха биће од 15 до 21, на југу и сјевероистоку до 24, док ће највиша дневна температура на западу и сјеверозападу изностити од 20 до 26, од централних крајева ка истоку, југу и сјевероистоку од 27 до 33 степена Целзијусова.

Share With: