Nikolina Čakalj i „Dance step“ učestvuju na takmičenju „Ritam Evrope“

Nikolina Čakalj u pratnji plesne grupe „Dance step“ izvođenjem pjesme „Wild“ predstavljaće Gradišku na dječijem muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“ koje će biti održano u septembru ove godine.
Na današnjem medijskom predstavljanju izabranih predstavnika grada Gradiška direktor programa „Ritam Evrope“ Igor Karadarević rekao je da će djevojčice iz Gradiške pjevati za Kraljevinu Norvešku i da će cijela Evropa imati priliku da vidi njihov nastup.
„Građani Gradiške i Republike Srpske imaće priliku pratiti takmičenje u programu RTRS. Pred nama je period pripreme, ekipa iz Beograda dolaziće u Gradišku kako bi obučavala djevojčice za nastup. Pjesma pripada Kraljevini Norveškoj i jedna je od Evrovizijskih pjesama“ rekao je Karadarević.
Nikolina Čakalj rekla je da se raduje što će zajedno sa djevojčicama iz „Dance step“-a proći kroz jedno novo iskustvo i da očekuje da će se zabaviti ali i naučiti nešto novo.
Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić rekao je da je Grad podržao mlade talente iz Gradiške i da je ovo još jedan način da se Gradiška predstavi Evropi.
„Sa ponosom mogu reći da će ove djevojčice predstavljati Gradišku na najbolji mogući način ali i da će Gradiška kroz program Ritam Evrope imati priliku da predstavi sve svoje turističke i privredne potencijale. Da predstavimo Gradišku kao jednu proaktivnu i energičnu sredinu koja želi da ide napred“ rekao je Adžić i dodao da će Gradska uprava grada Gradiška kontaktirati ambasadu Norveške u BiH sa željom unapređenja saradnje.

G.Vlainić

Share With: