НЕНАСАЛ потписао чланство са Бит Алијансом

Представници компанија НЕНАСАЛ и Бит Алијанс потписали су уговор о партнерству које ће допринијети развоју домаће ИТ индустрије, пружајући подршку и ресурсе за образовање и оспособљавање нових талената.

Кроз заједнички рад са осталим чланицама Бит Алијансе, НЕНАСАЛ ће помоћи у стварању повољнијих услова за развој и раст ИТ сектора у Босни и Херцеговини.

НЕНАСАЛ, као једини Google for Education партнер у БиХ, жели да помогне школама и образовним институцијама да дигитализују и унаприједе свој образовни процес. Уз коришћење Google for Education алата и ресурса, НЕНАСАЛ настоји да подржи наставнике, ученике и родитеље у стварању иновативног и ефикасног окружења за учење.

НЕНАСАЛ је компанија која се бави развојем иновативних технолошких рјешења, нудећи широк спектар услуга које обухватају дигитализацију, маркетинг, имплементацију и израду различитих софтверских рјешења као и продају рјешења глобалних бренова попут Google, Corel, Intel, Miro, Kaspersky и многих других. НЕНАСАЛ је основан с визијом да постане лидер у ИТ индустрији и фокусира се на пружање врхунских услуга које помажу клијентима да постигну своје пословне циљеве.

Share With: