Наташа (27) треба помоћ у ВЕЛИКОЈ БОРБИ ЗА ЗДРАВЉЕ: Да би отишла на преглед мора да изнајми ауто, а само за специјалну исхрану треба 400 КМ за мјесец

Млада Наташа Ћејић (27) из Лакташа, која се дуго бори са озбиљним и великим здравственим проблемима, поново треба помоћ. Здравствено стање јој се поново закомпликовало, а лијечење мора да настави.

Због специфичних здравствених проблема, лијечи се у Београду, а, како каже, само један преглед кошта 200 марака.

-Задње двије операције тумора испод ребара биле су у мају и јулу. Промјене су се поново појавиле. Требам да обавим преглед неуролога, гастроентеролога, ендокринолога и хирурга, а затим слиједе терапије – каже Наташа за Српскаинфо.

Према њеним ријечима, осим скупих прегледа, само на исхрану, која је посебна због здравственог стања, треба 400 марака. Да би отишла и вратила се из Београда мора да изнајми аутомобил, јер њена породица нема свој ауто.

Како смо раније писали, ова млада дјевојка се лијечила и од серопозитивног реуматоидног артритиса, има ерозију грлића материце, потврђена јој је реактивна хипогликемија и церебрална артеросклероза. Од дјетињства се бори са тешким обликом астме, а одстранила је и жучну кесу.

Они који су у прилици, новац за њено лијечење могу да уплате у АТОСБАНК на име Наташа Ћејић, Помоћ за лијечење 567-603-50002543-31.

Извор: Српскаинфо

Share With: