Наставак имунизације у Градишци

„Дом здравља“ Градишка  наредне седмице наставља имунизацију грађана  на вакциналном пункту у Културном центру.

У понедјељак 13. септембра планирана је ревакцинација вакцином Синофарм за лица која имају заказан термин од раније, док је вакцинација вакцином Спутњик В- прва компонента од 10 до 14 часова.

У уторак, 14. септембра планирана је ревакцинација вакцином Синофарм  за лица која имају заказан термин и вакцинација вакцином Спутњик В- прва компонента од 11 до 14 часова.

У сриједу, 15. септембра планирана је ревакцинација вакцином Синофарм за лица која имају заказан термин и вакцинација Астра Зенеком од 8 до 14 . Истог дана могућа је вакцинација вакцином Синофарм и Астра Зенека у амбуланти породичне медицине у Новој Тополи од 8 до 14 часова.

У четвртак, 16.септембара, пацијенти који имају заказан термин од раније могу бити ревакцинисани вакцином Синовак, а од 10 до 14 пацијентима је могућа вакцинација вакцином Синофарм.

Петак, 17. септембар резервисан је за ревакцинацију вакцином Синофарм  за пацијенте који имају заказан термин од раније. У петак ће се вакцинација вакцинама Синофарм и Астра Зенека обављати у амбуланти у Јурковици од 8 до 14 часова.

 Д. Јанковић

Share With: