Nastavak imunizacije bez prethodnog zakazivanja na novoj lokaciji

„Dom zdravlja“ Gradiška  i naredne sedmice organizuje vakcinaciju protiv virusa korona bez prethodnog zakazivanja na vakcinalnom punktu u krugu Doma zdravlja pored Službe hitne pomoći, a na raspolaganju su vakcine „sinofarm“, „sputnjik v“ i „astra zeneka“.

U ponedjeljak, 25.oktobra planirana je revakcinacija vakcinom sinofarm za lica koja imaju zakazan termin kao i vakcinacija prvom dozom sinofarma u vremenu od 8 do 14 časova.

U utorak, 26. oktobra planirana je revakcinacija vakcinom sinofarm za lica koja imaju zakazan termin kao i vakcinacija prvom dozom vakcine sputnjik v prva komponenta u vremenu od 8 do 14 časova.

Građani koji se žele vakcinisati vakcinom astra zeneka to mogu učiniti u srijedu,  27. oktobra kada će se obavljati revakcinacija lica koja imaju zakazan termin dok se prva doza ove vakcine može primiti u vremnu od 8 do 14 časova bez zakazivanja.

Četvrtak, 28. oktobar je rezervisan za vakcinaciju prvom dozom vakcine sinofarm u vremenu od 8 do 14 časova.

U petak,29. oktobra građani se bez zakazivanja mogu vakcinisati prvom dozom vakcine sputnjik v.

Od ponedjeljka , 25.oktobra , počinje i vakcinacija trećom dozom (buster doza).

Svi građani koji su drugu dozu vakcine primili do 13.aprila od ponedjeljka mogu da prime treću dozu svakim danоm od 08 do 14 časova na novoj lokaciji za vakcinaciju Doma zdravlja Gradiška bez naručivanja.

Građani koji su drugu dozu primili nakon 13. aprila, a prošlo je najmanje šest mjeseci od davanja druge doze, moraju zakazati svoj termin na broj telefona Higijensko epidemiološke službe 066 589 220, svakim radnim danom od 10 do 14 časova.

 

 

G.Vlainić

Share With: