Narednog vikenda Četvrti međunarodni fudbalski turnir “JUVENTA SPORT Stars Kup 2019”

Četvrti međunarodni turnir “JUVENTA SPORT Stars Kup 2019” koji organizuje Fudbalski klub “Stars” Gradiška, biće održan 18. i 19. maja na terenima Sportskog centra Omladinskog fudbalskog kluba Omladinac u Brestovčini.

Direktor Fudbalskog kluba “Stars” Saša Raca rekao je da će ove godine na turniru učestvovati oko 80 ekipa, 37 klubova. On je istakao imena velikih klubova kao što su  “Crvena zvezda” i “Čukarički” iz Beograda, “Vojvodina” iz Novog Sada, “Dinamo” iz Zagreba, “Olimpija” iz Ljubljane, “Borac” iz Banja Luke kao i klubovi “Zrinjski” i “Sarajevo” i mnogi drugi.

Raca je naglasio da je svečano otvaranje Kupa planirano u subotu 18. maja u 11 časova i 30 minuta i dodao da će prvog dana turnira snage odmjeriti kategorije igrača 2007-og i 2009-og godišta, a drugog dana kategorije igrača 2008-og i 2010-og godišta.

Ove godine turniru je značajnu podršku pružila kompanija Juventa Sport  koja je uz pomoć renomiranog brenda ADIDAS obezbijedila lopte sa kojima će biti odigrane utakmice na Juventa Sport Stars Kup-u.

 

Share With: