Наредних дана сунчано и топло уз промјенљиву облачност

У Републици Српској ће наредних дана бити сунчано и топло вријеме уз промјенљиву облачност и највишу дневну температуру ваздуха од 22 до 26 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра јутро биће ведро и прохладно, понегђе са маглом по котлинама и око ријека, а током дана сунчано уз малу облачност.

Минимална јутарња температура износиће од шест до 11, на планинама од четири, а највиша дневна од 17 до 21, на југу и сјеверу до 26 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјевероисточни, током дана на крајњем југу јужног смјера, а послије подне и у осталим пређелима у скретању на јужне смјерове.

У недјељу, 3. октобра, ујутро ће бити ведро и прохладно, понегдје са маглом по котлинама и око ријека, док ће током дана бити сунчано вријеме уз малу облачност и топлије него претходни дан.

У току ноћи на понеђељак биће претежно облачно, док је на сјеверу могућа слаба киша.

Минимална јутарња температура износиће од седам до 11, на планинама од пет, а највиша дневна од 20 до 25, на сјеверу до 28 степени Целзијусових.

У понедјељак, 4. октобра, ујутро ће бити претежно ведро уз умјерену облачност на сјевероистоку, понегђе са маглом по котлинама и око ријека. Током дана биће сунчано и топло, уз промјенљиву облачност на сјеверу.

Минимална јутарња температура износиће од осам до 13, на планинама од шест, а највиша дневна од 22 до 26, на сјеверу до 29 степени Целзијусових.

Јутро у уторак, 5. октобра, биће претежно ведро, понегдје са маглом по котлинама и око ријека, а током дана сунчано и топло, уз промјенљиву облачност на сјеверу.

Минимална јутарња температура износиће од осам до 13, на планинама од шест, а највиша дневна од 22 до 26, на сјеверу до 29 степени Целзијусових.

Share With: