Top lista

Top lista za 12.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Narednih dana pretežno oblačno

U Republici Srpskoj narednih dana preovladavaće promjenljivo do pretežno oblačno i svježije vrijeme, dok se u petak, 21. februara, tokom dana očekuju sunčani intervali i blagi porast temperature vazduha, a uveče naoblačenje.

Sutra ujutro biće umjereno do pretežno oblačno i suvo, a poslije podne pretežno do potpuno oblačno sa mjestimičnim padavinama od centralnog pojasa do juga, na planinama i brdovitim predelima moguć je slab snijeg.

Prema večeri i u noći, novo, jače naoblačenje i umjerne padavine širiće se od zapada na centralne predjele i istok, dok će u brdovito-planinskim predjelima biti snijega.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od jedan do šest, na planinama od minus tri stepena Celzijusova, a najviša dnevna od tri do devet, na sjeveru i sjeveroistoku do 12, u planinama od dva stepena Celzijusova.

U četvrtak, 20. februara, na zapadu, jugozapadu i jugu biće promjenljivo do pretežno oblačno i prohladno, a od centralnog pojasa na istok oblačno i dalje mjestimično sa slabim snijegom u brdovitim i planinskim predjelima, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prema podnevu očekuje se raslojavanje oblačnosti, biće suvo u svim predjelima, na zapadu i jugu sa sunčanim intervalima, ali svježe.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od jedan do četiri, na planinama od minus pet stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od četiri do sedam, na zapadu i jugu i stepen-dva viša, na planinama od minus jedan stepen Celzijusov.

U petak, 21. februara, biće stabilno vrijeme uz prisustvo hladne vazdušne mase, pa će jutro biti pretežno vedro i hladno sa mrazem, jačim u planinama, a uz rijeke i po kotlinama sa maglom.

Tokom dana očekuje se sunčano vrijeme uz blagi porast temperature vazduha, a uveče naoblačenje na sjeveru.

Jutarnja temperatura vazduha od minus tri do dva, na planinama od minus osam stepeni Celzijusovih, a najviša dnevna od šest do 12, na zapadu i jugu i stepen-dva viša, na planinama od dva stepena Celzijusova.

Share With: