Наредних дана облачно са падавинама

У Републици Српској ће наредних дана бити промјенљиво облачно, мјестимично са падавинама и максималном температуром ваздуха од пет до 10 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Данас током дана биће претежно облачно уз слабе падавине, на истоку на планинама може провијавати слаб снијег, а у нижим предјелима мјестимично киша, понегдје су могући и краћи сунчани интервали.

Минимална температура ваздуха биће од минус један до пет, у вишим предјелима на истоку од минус шест, а максимална од три до осам, на југу и сјеверу до 10 степени, у вишим предјелима од један степен Целзијусов.

Ујутро у котлинама и око ријека услови за ниску облачност и маглу.

У недјељу, 6. фебруара, током дана доћи ће до раслојавања облачности уз сунчане интервале, док се на истоку може задржати ниска облачност. Увече ће доћи до пораста облачности са сјеверозапада, а у ноћи на понедјељак мјестимично са кишом на југозападу и југу.

Минимална температура ваздуха биће од минус два до три, у вишим предјелима на истоку од минус шест, а максимална температура ваздуха од три до осам, на југу и сјеверу до 10, у вишим предјелима од један степен Целзијусових.

У понедјељак, 7. фебруара, ујутро биће претежно облачно и прохладно, пријеподне мјестимично са кишом у већини предјела, а на планинама сусњежица и снијег.

Током дана биће промјенљиво до претежно облачно мјестимично са падавинама, уз разведравање од сјеверозапада ка југоистоку земље. Увече ће поново бити облачно у централним и источним предјелима.

Минимална температура ваздуха биће од један до шест, у вишим предјелима на истоку од минус два, а максимална од пет до 10, у вишим предјелима од два степена Целзијусова.

У уторак, 8. фебруара, ујутро биће претежно облачно и прохладно, пријеподне мјестимично са кишом у централним и источним предјелима, на планинама сусњежица и снијег. Током дана биће претежно облачно, мјестимично са слабим падавинама, на југу претежно сунчано.

Минимална температура ваздуха биће од минус три до три степена, у вишим предјелима на истоку од минус пет, а максимална од четири до девет, у вишим предјелима од минус два степена Целзијусова.

Share With: