Najavljeni prekidi električne i toplotne energije

Na području koje pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa javni red i mir narušen je u jednom slučaju, krivičnih djela nije bilo. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Gradiška imali su dvije požarne intervencije. Intervenisali su zbog zapaljenog dimnjaka u Dejtonskoj ulici u Gradišci u 11 časova i 29 minuta. Druga intervencija je bila zbog zapaljenog auutomobila u Bistrici u 15 časova i 5 minuta.

U Službi hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja pregledano je 29 pacijenata. Dežurni doktori bili su Tanja Pećanac i Zlatko Kotaraš.

Na odjelu porodilišta Bolnice Gradiška u protekla 24 časa rođen je jedan dječak.

Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače da će danas doći do kraćih prekida u isporuci električne energije na trafostanicama: Agrozona 8, Seferovci 1, Jelšingrad stari, Kijevci 2, Kurbeg poloj i Topola zanatski centar.

Isporuka vode je uredna.

IEE Toplana Gradiška obavještava korisnike da će zbog pucanja vrelovoda u ulici Mis A. P. Irbi danas doći do prekida u isporuci toplotne energije. IEE Toplana će o svim daljim detaljima obavjestiti potrošače.

Share With: