Награђени најбољи на конкурсу „Најкутак 2023“ (ВИДЕО)

Конкурс за најуређенија дворишта и балконе на подручју Градишке „Најкутак 2023“, који организује комунално предузеће „Градске чистоћа“, завршен је данас манифестацијом у градишком Културном центру на којој су додијељене награде побједницима и захвалнице свим ученицима.

Прве награде за најуређеније приватно двориште и балкон отишле су у Романовце. Винка Њежић најљепеше је уредила свој балкон, а најуређеније двориште је двориште Марице Ђуричић.

Најуређеније двориште заједница етажних власника ове године је двориште зграда „Крошња“ Л4 и Л5 у Видовданској улици, док је у категорији јавних предузећа, установа и организација за најуређеније оцијењено двориште храма Покрова Пресвете Богородице у Градишци.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић и директорица „Градске чистоће“ Рената Обрадовић Поповић истакли су да је овогодишњи конкурс „Најкутак“ био веома успјешан, те да је циљ да се на овај начин подстакну грађани да дају допринос уређењу свог града.

На конкурс „Најкутак“ ове године пријавило се рекордних 104 ученика, a стручни жири одабрао је по пет учесника у четири категорије, за које су грађани могли да гласају путем фејсбук странице „Градске чистоће“.

Осим првонаграђенима, вриједне награде спонзора додијељене су и за друго и треће мјесто у све четири категорије, а захвалнице су добили сви учесници конкурса.

М.Малешевић

Share With: