Наг и пијан ходао по граду

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка идентификовали су и лишили слободе лице иницијала Н.В. из Градишке, који је у улици Видовданска нарушио јавни ред и мир.
Око 17:30 часова, ПУ Градишка пријављено је да је у улици Видовданска непознато мушко лице потпуно наго легло на коловозну траку.
Поступајући по горе наведеној пријави полицијски службеници су у улици Видовданска пронашли и идентификовали лице Н.В, којом приликом је код истог утврђено присуство алкохола у организму од 1,42 g/kg, након чега је лишен слободе.
Н.В. је нарушио јавни ред и мир по члану 9. Закона о јавном реду и миру (вршење физиолошке потребе и показивање полног органа), те прекршаја по члану 52. Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у РС (забрањено кретање пјешака под дејством алкохола по коловозу) и члану 105. Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ (пјешак не смије да се креће и задржава на коловозу).
Због почињених прекршаја лице Н.В. ће у јутарњим часовима бити спроведено пред Основни суду Градишка, на даље поступање.
Share With: