На подручју ПУ Градишка евидентирано шест саобраћајних незгода

На подручју Полицијске управе Градишка јуче је евидентирано шест саобраћајних незгода и једно кривично дјело.

На аутопуту Градишка-Бањалука, у мјесту Јурковица, око 4 часова са коловоза је слетио камион којим је управљао возач Е.Т. из Јабланице. Није било повријеђених у овој саобраћајној незгоди, а саобраћај на аутопуту био је обустављен у времену од 4 до 11 часова.

У саобраћајној незгоди која се десила јуче око 8 часова на паркингу у кругу Болнице и Дома здравља у Градишци једна жена повријеђена је када ју је преко стопала точковима аутомобила прегазио непознати возач. Полиција је оперативним радом дошла до сазнања да је возилом управљало лице Р.Ш из Градишке.

На локаланом путу Разбој-Лакташи, у мјести разбој Лијевчански, у раним јурарњим часовима јуче је са коловоза слетило санитетско возило којим је управљао Д.С. из Српца, а у овој незгоди повријеђена је жена иницијала Г.М., која је била сувозач.

Полиција је јуче, на основу наредбе Основног суда Градишка у улици Браће Грим у Градишци, извршила претрес куће и помоћних просторија које користи лице А.Х. из Градишке којом приликом је пронађена и изузета одређена количина сухе биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу, као и други предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку. О свему је обавијештен дежурни тужилац ОЈТ Бања Лука који је наложио да се против лица А.Х. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу  “Омогућавање уживања опојних дрога“.

Полицијски службеници Полицијске станице Градишка јуче су у Улици Атифа Топића у Градишци извршили контролу лица Д.Г. из Градишке, којом приликом је код истог пронађена одређена количина сухе биљне материје, а која својим изгледом асоцира на опојну дрогу. Због почињеног прекршаја по члану 4. Закона о производњи и промету опојних дрога лицу Д.Г. је издат прекршајни налог.

Share With: