Top lista

Top lista za 23.10.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Mjestimično mokri i klizavi kolovozi

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH kolovozi su mjestimično mokri i klizavi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina mogući su sitniji odroni kamenja i zemlje na kolovoz.

Zbog izgradnje mosta na rijeci Savi izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na auto-putu Banjaluka-Gradiška, u zoni naselja Čatrnja i carinskog terminala.

U toku je rekonstrukcija Mosta kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića u Zvorniku, zbog čega je izmijenjen režim odvijanja saobraćaja na magistralnom putu Karakaj dva-Drinjača.

Zbog rekonstrukcije raskrsnice na spoju auto-puta Banjaluka-Doboj i magistralnog puta Johovac-Rudanka izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na ovom magistralnom putu.

Na dijelu magistralnog puta Brčko-Bijeljina, dionica Brčko-Donja Bukovica, saobraćaj se odvija naizmjenično, jednom trakom, zbog sanacije kolovoza.

Nastavljena je rekonstrukcija kolovoza na dionici magistralnog puta Drinjača-Milići-Vlasenica, zbog čega se saobraćaj odvija jednom trakom.

U toku je izgradnja kružne raskrsnice na spoju magistralnih puteva Dragotinja-Prijedor-Kozarac, Kozarska Dubica-Prijedor i Ulice 29. novembar u Prijedoru, zbog čega se saobraćaj odvija usporeno, uz privremeno postavljenu signalizaciju.

Zbog izgradnje mini-hidroelektrane na magistralnom putu Kotor Varoš-Obodnik, izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja.

Danas od 11.00 do 16.00 časova biće obustavljen saobraćaj na regionalnom putu Crna Rijeka-Bjelajce, a vozači mogu koristiti alternativne pravce Mrkonjić Grad-Jajce i Mrkonjić Grad-Čađavica-Banjaluka.

Zbog aktiviranih klizišta, jednom trakom, naizmjenično saobraćaj se odvija na regionalnim putevima Karanovac-Kneževo, u mjestu LJubačevo, Ukrina-Gornja Vijaka i Lopare /Mačkovac/-Čelić.

Polučasovne obustave saobraćaja uz petnaestominutno propuštanje vozila aktuelne su od 7.00 do 16.00 časova na magistralnom putu Jajce-Crna Rijeka kod mjesta Zdaljevac, gdje je u toku sanacija. Poslije 16.00 časova na ovoj lokaciji saobraćaj se odvija jednom trakom, naizmjenično.

Danas od 11.00 do 15.00 časova biće na snazi petnaestominutna obustava saobraćaja u mjestu Potpeć na dionici Šićki Brod-Srebrenik, zbog minerskih radova.

Danas od 12.00 časova do sutra u ponoć zabranjen je prevoz eksplozivnih materija na području Federacije BiH.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama obustavljen je na graničnom prelazu Brčko-Gunja, zbog bezbjednosnih razloga.

Share With: