Мјестимично влажни коловози у Српској

На већини путева у Републици Српској саобраћај се одвија редовно, по мјестимично влажним коловозима. У котлинама и дуж ријечних токова, скреће се пажња на мјестимичну маглу, а на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, на повећану опасност од одрона. На путевима на којима се изводе санациони радови, привремена сигнализација регулише саобраћај, чије је поштовање обавезно. На свим путним правцима, возачима савјетујемо  максимално опрезну вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола измијењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.На магистралном путу М-I 102 Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта, саобраћај се одвија успорено.

На граничним прелазима за сада нема дужих задржавања. Ситуација са чекањима на прелазак границе изузетно је промјенљива.

Share With: