Miler oduševio glasom i energijom

Milenko Pavlović zvani Miler oduševio je svojim glasom i energijom u poslednjoj Grandovoj emisiji „Nikad nije kasno“. Ovaj takmičar iz  Gradiške, koji je i predsjednik Skupštine opštine Gradiška, dokazao je da ima više energije nego njegove upola mlađe kolege. Prema riječima Pavlovića on tokom snimanja ove emisije svaki put uživa što prepoznaje i žiri koji ga je i ovaj put direktno poslao u sljedeći krug takmičenja.

Pavlović je rekao da su ga za takmičenje prijavili njegovi prijatelji iz Okučana koji žive u Beogradu i da je od 4000 prijavljenih iz cijeloga svijeta izabran među 70 koji su izabrani za učešće u emisiji. On je najavio šta gledaoce očekuje u nastavku takmičenja.

“Sad kreću dueli između takmičara istog faha, narodnjaci sa narodnjacima, rokeri sa rokerima i slično. Ko prođe u duelu, ide dalje” rekao je Pavlović i dodao da je za sljedeće takmičenje pripremi novu pjesmu što i nije tako lak posao.

“Ja predložim tri-četiri pjesme, a oni od tih predlože dvije  i na kraju ja odlučim koju ću pjevati. To je prilično teško jer je dosta pjesama već otpjevano, a ja nastojim da izaberem pjesmu koja ima pjevačku težinu ali i da je prihvatljiva za publiku” rekao je Pavlović.

On je naglasio da u svojoj pjevačkoj karijeri ima još jednu želju, a to je da sa nekom afirmisanom zvijezdom, dobrog vokala otpjeva duet.

Share With: