“Miler i prijatelji” objavili novu pjesmu i spot

Bend “Miler i prijatelji” objavili su novu pjesmu“Neka ritam krene“ za koju su snimili i spot.Gostujući u programu Radio Gradiške, Pavlović koji je napisao tekst i muziku,  rekao da je pjesma nastala prošle godine u vrijeme pandemije virusa korona.

“Pjesma je nastala prošle godine u vrijeme strogih epidemiloških mjera iz želje da počnemo ponovo normalno živjeti, svirati i pjevati”, rekao je Pavlović i dodao da je to prva pjesma koju je napisao nakon 25 godina i podsjetio da je autor nekoliko pjesama grupe”Prvi korak” ali i “Tetovaže” sa kojom se predstavio publici na “Budvanskom festivalu” 1996.godine i hita “Zagrli me” koji je na istom festivalu, godinu kasnije otpjevala Maja Odžaklijevska.

Pavlović je istakao da je imao dobar tim ljudi sa kojima je sarađivao na novoj pjesmi i spotu i kojima se ovom prilikom zahvalio. “Aranžman je radio Momir Nikić, a animljeno je u studiju”Oxigen” u Banja Luci”, rekao je Pavlović i dodao da je miks i master urađen u studiju Ace Sofronijevića u Beogradu, dok su za spot koji je sniman u Gradišci, zaslužni kamerman Zoran Pilipović i njegov asistent Danijel Špadić,  montažer Gordan Puzić i producent  Bojan Vujinović.

S.Vidović

Share With: