Facebook
YouTube
Instagram
Топ листа

Топ листа за 13.08.2022.год.
Партнери
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Документа

Градишке новине

MILANA PLISNIĆ, HAIR STUDIO” нови фризерски салон у Градишци

Млада фризерка Милана Плиснић остварила је свој сан. Након дугогодишњег рада, сталног усавршавања и едукација коначно је испунила своју жељу и отворила фризерски салон под називом „MILANA PLISNIĆ, HAIR STUDIO”.

Њега тијела и брига о коси да буде здрава и лијепа, веома је важна припадницама њежнијег пола. Од сад бригу о коси можете препустити Милани чије се фризерски салон налази у „Плавој згради“ у Градишци.

Милана Плиснић је још као дјевојчица жељела да другарицама и сестрама прави разне фризуре.Вођена својим сновима и жељама уписала је средњу фризерску школу у Бањалуци коју је завршила 2010. године. По завршетку образовања одмах је почела радити. Искуство је стицала радом у фризерским салонима у којима се по свему судећи добро сналазила. Након дванаест година одлучила се осамосталити и покренути нешто своје, по свом укусу и жељама.Отворила је физерски салон под називом „MILANA PLISNIĆ, HAIR STUDIO”.

У салону нуди услуге комплетне његе косе, шишање, фенирање, фарбање, прављење свечаних фризура.

Милана Плиснић истиче да много воли свој посао, посебно је испуњава када види осмјех и задовољство на лицу својих муштерија. То је, наглашава она, један посебан осјећај који се не може ријечима описати.

Милана истиче да својим муштеријама пружа све оно што је потребно како би њихова коса добила одговарајући и жељени облик, боју и сјај.

Осим што свој посао ради с љубављу од њега се, каже Милана може и лијепо живјети, јер данас свака друга жена посјећује фризера.

„Мени су моје муштерије на првом мјесту, надам се да ће људи у мом граду препознати мој таленат труд и рад“ каже Милана. Своје знање планира проширивати на разним семинарима у окружењу, а између осталог најавила је да ће се додатно едуковати, јер у октобру путује у Турску на семинар за фризере.

Ова вриједна млада жена каже да у животу ништа није лако али да треба бити упоран. Поред тога што је успјешна фризерка она је супруга и мајка два дјечака. Њихова подршка као и подршка цијеле породице веома јој је значајна.

„Без њих не би била ту гдје јесам“, рекла је за крај разговора Милана Плиснић.

Share With:
Open

close button