Меморијални турнир у Дубравама: Побједник “Слога Дипо“ из Горњих Подградаца (ФОТО)

Фудбалски клуб “Слога Дипо“ из Горњих Подградаца, члан Регионалне лиге Републике Српске, група запад, побједник је меморијалне утакмице “Хатић-Алишић“ којег је организовао ФК „Дубраве“, члан Друге лиге РС, група запад.

Стријелци за тим из Подградаца су М. Кољанин и К. Суботић.

– Ова побједа за нас је добар тест пред почетак првенства, као и за наше домаћине. Позив за учешће на меморијалној утакмици нас обавезује да се одазове и на спортски начин, достојанствено и пријатељски, покажемо на терену али и изван терена, колико можемо и шта знамо. Дубраве су и овог пута били добри домаћини а заједно са њима, одали смо почаст бившим фудбалерима, у чију част се игра овај турнир – казао је за Српскаинфо Бранко Томић, тренер ФК “Слога Дипо“.

Слога Дипо наступила је у саставу: Шмитран, Ћирић, Пилиповић, Р. Паспаљ, Стијаковић, П. Паспаљ, Тимарац, Вујат, Мијатовић, Ђорђић и Кољанин. Још су играли, Перић, Малетић, Лукић, Шљивар, Суботић и Дончић.

У тиму Дубрава играли су: Хамзић, Велагић, Перић, Хаџиалагић, Д. Кисин, Квргић, Матић, Поповић, Мерис Демо, Кисин, Малбашић. Још су играли: Борковић, Ћехајић, Турановић, Сикимић, Малешевић, Гламочић, Менсур Демо.

Милан Пилиповић (Српскаинфо)

Share With: