Међународно дружење дјеце са потешкоћама у развоју у Градишци 22. и 23. априла, очекује се долазак Новака Ђоковића

Треће Међународно дружење  дјеце са потешкоћама у развоју, које организује Удружење за помоћ недовољно развијеним лицима Градишке, биће одржано уочи Дана града Градишка, 22. и 23. априла, потврдио је предсједник овог удружења Драгослав Шиник.

Шиник је јуче одржао састанак са предсједницима савјете мјесних заједница са подручја Градишке, са којима је разговарао о могућностима обезбјеђења смјештаја у градишким домаћинствима за више од 2.000 дјеце са потешкоћама у развоју и њихових родитеља и пратиоца из свих земаља бивше Југославије.

Он је навео да ће Међународно дружење дјеце са потешкоћама у развоју, уколико временски услови дозволе, бити одржано у Еко центру „Сви смо ми дио вас“ или у спортско-рекреционом центру у Крушкику.

Шиник је најавио богат садржај, уз учешће Хеликоптерског сервиса Републике Српске, те да постоји реална могућност и обећање да ће манифестацији присуствовати најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић.

Покровитељ 3. Међународног дружења  дјеце са потешкоћама у развоју је Града Градишка, а очекује се и подршка републичких институција.

М.Малешевић

Share With: