Матеино извођење пјесме „Јунаци са Кошарa“ оставило траг (ВИДЕО)

Дјевојчица Матеа Мачкић наступала је на Светосавској академији у Градишци. Након извођења пјесме „Јунаци са Кошарa“ побрала је симпатије бројне публике.

Гостујући у Јутарњем програму Радио-телевизије Градишка, десетогодишња Матеа Мачкић каже да јој је била велика част што је имала прилику да буде дио програма Академија и да ће се сваком новом позиву радо одазвати. До сада је наступала углавном на школским приредбама. Воли етно музику, али и баладе.

Осим пoродице, Матеи велику подршку пружа и њена учитељица Индира Вуковић која каже да је она посебно дијете. Она је нагласила да је већ у првом разреду примјетила код ученице лијеп и мелодичан глас, па је тражила од ње да има што више наступа. Матеа је прошле године наступала и на хуманитарном концерту „Кад се мале руке сложе“. „Ја јој могу сугерисати коју пјесму ће пјевати, али ако Матеа то не осјети и ако јој не легне она је неће пјевати, једноставно има свој став када је ријеч о музици“ рекла је Индира Вуковић. Она каже да осим што добро пјева Матеа и добро учи, одличан је ученик од самог почетка и највише воли математику, али и ликовно.

„У сваки наступ и пјесму уноси много емоције што публика препознаје“ истакла је Вуковићева.

Н.Миљковић

Share With: