Mališani uživali u „Novogodišnjem balu maskenbalu“

Na platou Kulturnog centra u Gradišci večeras je održan „Novogodišnji bal maskenbal i disko animacije“, koji su u okviru programa manifestacija Zimskog grada organizovali Turistička organizacija grada Gradiška i Košarkaški klub „Lider“.

Danka Mirjanić iz Turističke organizacije navela je su na početku manifestacije šminkeri oslikavali lica djece, koja su se prethodno maskirala u određene likove.

„Imali smo Djeda Mraza, Baku Mrazicu, kosture i razne druge maske i kostime koje su djeca osmislila sa svojim roditeljima. Svi su plesali i uživali u animacijskom programu i lijepoj muzici. Nakon toga sva djeca koja su imala maske ili iscrtano lice mogla su da besplatno koriste klizalište Zimskog grada“, rekla je Mirjanićeva.

Ona je za 4. januar u 19 časova na platou Kulturnog centra najavila koncert „U susret Božiću“, na kome će nastupiti učenici Osnovne muzičke škole „Bransko Smiljanić“ i plesna grupa „Dance step“.

U Zimskom gradu 10. januara u 18 časova biće organizovane „Novogodišnje igre bez granica“, a 16. januara u 16 časova „Novogodišnja potraga za porodičnim blagom“.

M.Malešević

Share With: