Магла у котлинама и вишим предјелима смањује видљивост

У већини крајева Републике Српске и ФБиХ јутрос се вози по мокрим или влажним коловозима, док је у котлинама и уз ријечене токове као и у вишим предјелима смањена видљивост због магле и ниске облачности.
Возачима из Ауто-мото савеза Републике Српске скрећу пажњу и на учестале одроне и савјетују опрезну и спорију вожњу, те напомињу да је и посједовање зимске опреме законски обавезно.

Због реконструкције дионице магистралног пута Александровац – Александровац /ауто-пут/ измијењен је режим у одвијању саобраћаја.

Измијењен је режим одвијања саобраћаја, због изградње бензинске станице, на одмаралишту Лужани запад на ауто-путу Градишка – Бањалука.

Због радова на мосту „Богдановац“, измијењен је режим саобраћаја на ауто-путу Градишка – Бањалука.

На магистралном путу Карановац – Црна Ријека, на локацији мале хидроелектране Бочац, због уређења корита ријеке Врбас, укључивања и искључивања механизације, измијењен је режим одвијања саобраћаја.

Због радова на магистралном путу Градишка – Нова Топола – Клашнице и изградње три кружна тока на дионици Клашнице један – Нова Топола измијењен је режим у одвијању саобраћаја, као и на споју магистралних путева Градишка – Нова Топола и Чатрња – Градишка због изградње кружне раскрснице.

На магистралном путу Градишка – Козарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта, саобраћај се одвија успорено.

На граничним прелазима нема дужих чекања на прелазак границе.

Share With: