Магла смањује видљивост, коловози клизави

Магла, мјестимично густа јутрос смањује видљивост и успорава вожњу на подручју Добоја, Мркоњић Града, Фоче те уз ријеку Саву.Вози се по влажним коловозима, уз повећану опасност од одрона, па возачима савјетујемо максимално опрезну и спорију вожњу, уз напомену да је посједовање зимске опреме законски обавезно. На путевима на којима се изводе санациони радови, саобраћај  регулише привремена  сигнализација,чије је поштовање обавезно.

Због радова на мосту „Богдановац“, измијењен је режим саобраћаја на аутопуту Градишка-Бањалука и постављена је саобраћајна сигнализација која ће до 15. новембра 2023, до када су и предвиђени радови, регулисати саобраћај.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола, измијењен је режим у одвијању саобраћаја.

Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Share With: