Лишене слободе двије особе због кривичног дјела „Тешка крађа“

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка, идентификовали су и лишили слободе особе иницијала Г.М.Е. и Т.А. обојица држављани Републике Турске, за које постоје основи сумње да су починили кривично дјело „Тешка крађа“.

Полицијској станици Градишка, 15.09.2023. године око 07,30 часова, оштећени је пријавио да је у току ноћи НН особа или више њих провалила у његову продавницу и угоститељски објекат. Оперативним радом полицијских службеника идентификоване су и лишене слободе особе иницијала Г.М.Е. и Т.А. које се сумњиче да су починила кривично дјело „Тешка крађа“ тако што су уз помоћ подесног алата и силе, обили прозор те ушли у унутрашњост угоститељског објекта и продавнице, гдје су извршили преметачину и отуђили одређену количину цигарета, алкохолног пића и новца.

О свему је упознат дежурни окружни тужилац Окружног Јавног тужилаштва Бања Лука, који је наредио да се против осумњичених лица у редовној процедури поднесе извјештај о почињеном кривичном дјелу, а да се особе, држављани Републике Турске предају Служби за послове са странцима Теренског центра Бањалука на даље поступање.

Share With:
Open

close button