Лишен слободе због извршења кривичног дјела паљевина

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка идентификовали су лишили слободе лице В.Г. из Градишке, за које постоји сумња да је извршило кривично дјело „Паљевина“.

Како је наведено у саопштењу Полицијске управе, Полицијској станици Нова Топола, ључе око 21 час и 40 минута пријављено је да је у мјесту Вилуси, град Градишка, дошло до пожара на помоћном објекту приватног власништва.

Пожар је угашен од стране Професионалне ватрогасне јединице Градишка, а на објекту је причињена материјална штета, без повријеђених лица. Оперативним радом полицијских службеника Полицијске управе Градишка идентификовано је лице са иницијалима В.Г. које се сумњичи за изазван пожар, након чега је лишено слободе. Извршеним алкохолтестирањем код наведеног лица утврђено је присуство алкохола у организму, наводи се у саопштењу.

О свему је обавештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наредио да се лице испита на наведене околности, те да се по комплетирању и документовању предмета достави извештај о извршеном кривичном дјела.

М.Малешевић

Share With: