Кренула лопта на фудбалским теренима у Лијевчу: Припреме градишких клубова за нову сезону (ФОТО)

Више градишких клубова почело је припреме за нову сезону. Прве утакмице прошлог викенда одиграли су клубови који се такмиче у Регионалној и Подручној лиги Градишка.

Слога Дипо из Горњих Подградаца побиједила је екипу 13 Скојевки из Грабаваца, са 2:0 головима Милоша Ђорђића и Вука Малетића.

Тренер подградачког тима Бранко Томић казао је за Српскаинфо да је веома задовољан игром. До почетка првенства предстоје још двије пријатељске утакмице, 19. фебруара против Пламена из Водичева код Новог Града и 26. фебруара против Торпеда из Церовљана.

На списку Слоге Дипо за прољетни дио првенства су голмани Крунић и Шмитран, одбрамбени играчи Пилиповић, Костић, Лукић, Дончић, Ћирић, Стијаковић, у везном реду су Р. Паспаљ, П. Паспаљ, Р. Тимарац, Перић, Шукало, Мијатовић и Ђорђић.

У нападу играће Амовић, Малетић, Кољанин и Шљивар. Новајлија тиму је Милош Ђорђић а из млађих категорија, у први тим је пребачен Борис Шљивар.

ФК „Слога“ из Трна, у Градишки је побиједила „Лијевче“ из Нове Тополе са 3:0. Тим „Омладинца“ из Брестовчине побиједили су екипу Школе фудбала „Спартак“ из Бањалуке са 6:2. ФК „Братство“ из Козинаца и „Торпедо“ из Церовљана одиграли су 2:2.

Извор:Српскаинфо / М.Пилиповић

Share With: