„Kozara“ sutra dočekuje „Željezničar sport tim“

U okviru 21. kola Prve lige Republike Srpske, fubaleri „Kozare“ sutra na gradskom stadionu u Gradišci u 16 časova dočekuju ekipu „Željezničar sport tima“ iz Banjaluke.

Ovo je predposljednje kolo prije diobe Prve lige, na ligu za prvaka i ligu za opstanak, a „Kozara“ je trenutno peta na prvenstvenoj tabeli i potrebna su joj tri boda kao bi obezbjedila takičenje u ligi za prvaka i narednog vikenda bez rezultatskog pritiska odigrala krajiški derbi protiv „Borca“ u Banjaluci.

U 21. kolu Druge lige „Zapad“, „Dubrave“ sutra gostuju kod „Proletera“ u Tesliću, a „Jedinstvo“ kod ekipe „Laktaša“. Obe utakmice počinju u 16 časova.

Fubaleri „Lijevča“ iz Nove Topole, u 21. kolu Regionalne lige „Zapad“, u nedelju u 15 časova gostuju kod ekipe „Gorice“ u Šipovu.

Za vikend će biti odigrane utakmice Područne i Opštinske lige Gradiška.

U 17. kolu Područne lige Gradiška u nedelju od 16 časova sastaju se: „Sloboda“ – „Mladi Krajišnik“, „Biseri“ – „Kozara“ Turjak, „Župa“ – „Omladinac“, „Potkozarje“ – „Sloga DIPO“, „Borac“ Maglajani – „Torpedo“ i „13 Skojevki“ – „Kalemi“. Slobodna je ekipa „Tamarisa“.

U 15. kolu Opštinske lige Gradiška sutra se sastaju „Ratar“ – „Jablanica“ i „Vilusi“ – „Borac“, a u nedelju „Obradovac“ – „Mladost“, „Laminci“ – „Bratstvo“ Orahova i „Romanovci“ – „Polet“.

Sve utakmice Opštinske lige igraju se u terminu od 16.30 časova, a u ovom kolu slobodna je ekipa „Bratstva“ iz Kozinaca.

Share With: