Top lista

Top lista za 11.04.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Kovačević: Neophodno poštovanje svih izrečenih mjera

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ zahtijeva od svih svojih gradskih i opštinskih odbora da za vrijeme vanredne situacije u Republici Srpskoj povodom pandemije virusa korona otkažu sve aktivnosti koje zahtijevaju prisustvo većeg broja ljudi na jednom mjestu, rekao je Srni portparol ove stranke Radovan Kovačević.

Kovačević je u izjavi za Srnu naglasio da SNSD apeluje na sve građane Republike Srpske da u ovom vremenu budu solidarni, disciplinovani i da se pridržavaju svih mjera koje su odredile republičke i lokalne institucije.

“SNSD posebno apeluje na sve naše starije sugrađane i penzionere da se striktno pridržavaju izrečenih mjera i da ne izlaze iz svojih domova, a od naših mlađih članova dobrog zdravstvenog stanja tražimo da se, poštujući sve preporuke nadležnih, stave na raspolaganje svojim lokalnim zajednicama u prevazilaženju ove situacije i u organizaciji pomoći našim starijim sugrađanima”, istakao je Kovačević.

On je rekao da SNSD pozdravlja način na koji su u ovoj situaciji odgovorno i pravovremeno postupile institucije Republike Srpske, ali i sve lokalne zajednice sa posebnim akcentom na grad Banjaluku.

“Takođe, upućujemo posebnu zahvalnost našim zdravstvenim radnicima koji su u ovoj situaciji manifestvali punu organizacionu i stručnu spremnost da se nose sa ovom pandemijom i koji trenutno ulažu nadljudske napore kako bi zaštitile sve nas”, rekao je Kovačević.

Share With: