Top lista

Top lista za 31.10.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Košarkaško prvenstvo mlađih kategorija PKO Banjaluka 2020/2021.

Košarkaški klub Top Basket iz Nove Topole u novu prvenstvenu sezonu ulazi sa čak tri omladinske selekcije-predpioniri, pioniri i kadeti.

Kada se zna da PKO Banjaluka pokriva  područje na potezu Novi Grad – Šipovo –Prnjavor  jasno je da su ambicije ekipe iz Nove Topole veoma visoke.

Prvi čovjek kluba, legendarni trener i predsjednik Vlado Todorović kaže:   -Prošle godine predpioniri su bili prvi dva kola prije kraja prvenstva ali je zbog korona virusa takmičenje prekinuto. U ovoj sezoni ambicije su iste a naše geslo je – Rezultat u službi igrača a ne obrnuto.

Todorović je poznat po tome da je , u relativno maloj sredini , igrački stvorio košarkaše poput Nikole Đakovića i Srđana Kočića.

Posljednji „veliki posao“ ovaj košarkaški stručnjak uradio je sa trinaesto-godišnjim Mladenom Ilićem(190 cm) koga je angažovala Budućnost iz Bijeljine a koji je već licenciran za prvi tim.

Zahvaljujući Vladi Todoroviću Nova Topola je postala leglo košarkaških  bisera , igrača koji su spremni da ostvare vrhunske rezultate.

Share With: