Top lista

Top lista za 26.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Kolovozi suvi, saobraćaj slabijeg intenziteta

Saobraćaj se u Republici Srpskoj i Federaciji BiH odvija po pretežno suvom kolovozu, a frekvencija vozila je slabijeg intenziteta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Vozačima se savjetuje i oprez zbog odrona, posebno na putnom pravcu Brod na Drini-granični prelaz Hum/Šćepan Polje, gdje se putnička vozila kreću otežano, a za teretna vozila saobraćaj je potpuno obustavljen.

Vangabaritni prevoz kreće se dionicama puteva Ledenice-Crkvina-Modriča-Johovac-auto-put-Prnjavor, Stanić Rijeka-Doboj-Derventa-granični prelaz Brod, Blaževac-Obudovac i Stanić Rijeka-Karuše. Vozačima se skreće pažnja da voze opreznije i da poštuju uputstva ovlaštenih lica iz pratnje.

Usporeno se vozi na putevima na kojima se izvode radovi, poput obilaznice oko Bijeljine gdje se saobraćaj odvija naizmjenično, zatim Crkvina-Modriča, Kozarac-Lamovita, na ulazu u Doboj iz pravca Rudanke, Klašnice-Gornja Vijaka, od Modriče prema Doboju, te na području Kotor Varoša.

Izmjene u saobraćaju aktuelne su i na regionalnim putnim pravcima Jezero-Šipovo, Tedin Han-Križ na granici sa FBiH, Stari Majdan-Lamovita, Mrakovica-Podgradci, Čajniče-Miljeno u mjestu Luke i Ukrina-Gornja Vijaka.

Kada je riječ o graničnim prelazima, nema dužih zadržavanja. Na graničnim prelazu Metaljka na putu Čajniče-Pljevlja moguć je prelazak granice u vremenu od 7.00 do 19.00 časova.

Share With: