Top lista

Top lista za 08.08.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

KK „Lider“ realizuje brojne aktivnosti

U proteklom periodu KK „Lider“ realizovao je brojne aktivnosti na sportskim terenima na otvorenom.

Predsjednik i trener ovog kluba Ognjenka Jovičić rekla je gostujući u programu Radio Gradiške da su aktivnosti prilagodili trenutnoj epidemiološkoj situaciji i da su proteklih mjeseci imali onlajn  predavanja i treninge.

„Snimali smo sportske časove za najmlađe i za  školarce osnovnih i srednjih škola, radili smo i animacije u kojima su oni mogli čuti korisne informacije o zdravoj ishrani sportista kako bi po povratku na teren bolje razumjeli određene stvari“, rekla je Jovičićeva i dodala da je ovaj vid aktivnosti odlično prihvaćen.

Ona je navela da je još uvijek u toku humanitarna akcija „Čep za hendikep“ koja ima za cilj prikupljanje plastičnih čepova i njihovu reciklažu kojom će se prikupiti novčana sredstva za pomoć Udruženju roditelja djece sa autizmom „Duga“ Gradiška.

“Svi koji prikupe čepove mogu se javiti nama u klubu i Udruženju Duga ili da čekaju do naredne školske godine kada će se ova akcija nastaviti i u osnovnim školama”, napomenula je Jovičić.

Škola sporta “Lider”  juče je počela sa treninzima  sa korisnicima Udruženja “Duga” koja će biti nastavaljena i u narednom periodu. Ova saradnja ima za cilj da djeci sa poteškoćama u razvoju približi određene sportske aktivnosti.

Jovićić je navela da u narednom periodu, ukoliko dozvoli epidemiološka situacija, planiraju realizovati mnoge aktivnosti,  a jedna od njih je i humanitarni turnir “Povratak u školske klupe”.

Share With: