Top lista

Top lista za 23.01.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

KK „Lider“ pokrenuo Lider sport magazin

Košarkaški klub „Lider“ Gradiška pokrenuo je online sportski magazin „Lider sport magazin“ koji čitaoci mogu pronaći na internet stranici ovog kluba.

Predsjednik i trener KK „Lider“ Ognjenka Jovičić rekla je gostujući u programu Radio Gradiške da su na ideju da pokrenu magazin došli tokom perioda izazvanog korona virusom kada je bilo manje sportskih aktivnosti.

All-focus

„Naši novinari su djeca, sportisti KK “Lider” i nemaju iskustva, ali imaju  ljubav prema sportu, ambiciju i želju da sve to penesu  na papir. Kroz ovaj magazin, otvaramo vam vrata u sve sfere našeg rada, naših interesovanja i naše zajednice”, dodala je Jovičićeva.

Ona je rekla da u prvom broju čitaoci mogu pročitati intervju sa prof. dr. Vladimirom Koprivicom i da će u svakom narednom broju biti intervju sa nekim poznatim ličnostima iz svijeta sporta i  tekstovi o  prehrani i suplementima, o teoriji sportskog treninga, ali i zabavi.

Ovaj magazin, kako navodi Jovičićeva, izlaziće četiri puta godišnje. a u planu je i da izdanja izlaze u štampanom obliku.

Share With: