Камп „Буковица“ привлачи све више туриста (ВИДЕО)

Ове године туристички потенцијали градишког Поткозарја заинтересовали су стране туристе. У кампу „Буковица“ у Горњим Подградцима у текућој туристичкој сезони биљеже посјете туриста из  бројних европских земаља. Од маја ове године у кампу “Буковица“ било је  преко 400 ноћења, а сљедеће године очекује се и више. Стране туристе највише привлачи, природа, домаћа храна и гостопримство домаћина.

Камп „Буковица“ је 20 километара удаљен од Градишке. Окружен је шумом и ријеком што је посебно значајно за одмор. Ту је свакако и домаћа храна и разни напитци у којима туристи посебно уживају.

Данијел Прпош је као студент  екологије и заштите животне средине у иностранству радио на  сличним пословима, те тако и дошао на идеју да искористи природу и туристичке  потенцијале. Уз подршку породице  уредио је камп који ће у наредом периоду обогатити и другим садржајима.

Осим кампа уз ријеку Буковицу протеклих година изграђене су бројне индивидуалне викендице, а граде се и викенд насеља гдје туристи могу да изнајме викендице и бунгалове за одмор.

Н.М.

 

Share With:
Open

close button