Top lista

Top lista za 06.06.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Izgradnja sportske dvorane u Gradišci u završnoj fazi

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić rekao je da radovi idu planiranom dinamikom i da je jedini problem trenutno što izvođači radova, predstavnici kompanije „Elan“ iz Ljubljane zbog situacije u vezi sa korona virusom ne mogu da dođu u Gradišku i završe ugradnju materijala.

„Sav materijal, parket i oprema je dovežen iz Slovenije prije nekoliko mjeseci, prije pandemije korona virusa, ali u ovom trenutku ne mogu završiti ugradnju dok se ne normalizuje kretanje između država jer bi u sadašnjim okolnostima radnici iz Slovenije u karantinu boravili 14 dana“, naveo je Adžić.

Adžić je naglasio da se ostali radovi odvijaju u skladu sa svojom dinamikom.

„Uređuje se prostor oko dvorane. Unutrašnji radovi se svi privode kraju. Ostaje samo ugradnja parketa i postavljanje sportske opreme u sastavu kompletne dvorane“, pojasnio je Adžić i dodao da Gradska uprava nastavlja sa investicijama i u trenutno otežanim uslovima.

On je podsjetio da su radovi nastavljeni i na prostoru Agrozone u Novoj Topoli.

„Sve radove koje smo planirali i dalje radimo i očekujemo da ćemo uz pomoć Vlade Republike Srpske uspjeti da realizujemo ono što smo planirali od kapitalnih investicija na području Gradiške“, naglasio je Adžić.

Share With: