Top lista

Top lista za 15.05.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Izgradnja sportske dvorane u Gradišci u završnoj fazi

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić rekao je da radovi idu planiranom dinamikom i da je jedini problem trenutno što izvođači radova, predstavnici kompanije „Elan“ iz Ljubljane zbog situacije u vezi sa korona virusom ne mogu da dođu u Gradišku i završe ugradnju materijala.

„Sav materijal, parket i oprema je dovežen iz Slovenije prije nekoliko mjeseci, prije pandemije korona virusa, ali u ovom trenutku ne mogu završiti ugradnju dok se ne normalizuje kretanje između država jer bi u sadašnjim okolnostima radnici iz Slovenije u karantinu boravili 14 dana“, naveo je Adžić.

Adžić je naglasio da se ostali radovi odvijaju u skladu sa svojom dinamikom.

„Uređuje se prostor oko dvorane. Unutrašnji radovi se svi privode kraju. Ostaje samo ugradnja parketa i postavljanje sportske opreme u sastavu kompletne dvorane“, pojasnio je Adžić i dodao da Gradska uprava nastavlja sa investicijama i u trenutno otežanim uslovima.

On je podsjetio da su radovi nastavljeni i na prostoru Agrozone u Novoj Topoli.

„Sve radove koje smo planirali i dalje radimo i očekujemo da ćemo uz pomoć Vlade Republike Srpske uspjeti da realizujemo ono što smo planirali od kapitalnih investicija na području Gradiške“, naglasio je Adžić.

Share With: