Избори 2022:Одржана трибина СНСД у Горњим Подградцима (ВИДЕО)

Кандидати Савеза независних социјалдемократа за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ, Милорад Додик и Жељка Цвијановић поручили су на предизборној трибини у Горњим Подградцима да је СНСД свих претходних година радио на развоју Градишке и Републике Српске, обезбједио политичку и економску стабилност, те да грађани знају да само СНСД може да сачува и даље гради Српску.

Додик је истакао да на изборе иде због Републике Српске, искуства, односа и контаката које има и одлучности да настави политику народа који жели да буде свој на своме.

„Ово је наша замља. Ја припадам овом народу и Републици Српској и дошао сам у позицију да се поново кандидујем за предсједника Републике. Ја сам један од вас“, поручио је Додик.

Цвијановићева је нагласила да је скуп у Горњим Подградцима још једна прилика да се покаже снага СНСД-а и Републике Српске.

„Све наше политике биле су усмјерене ка јачању Републике Српске. Ништа то не би било могуће да немамо наше људе који желе да живе у стабилној Републици, која се развија из године у годину“, поручила је Цвијановићева.

На трибини у Горњим Подгардцима обратио се предсједник Градског одбора СНСД Градишка Зоран Аџић.

„Без нас и вас нема Републике Српске и то смо показали у претходном периоду. Ваш глас нас задужује да дођемо и положимо рачуне о томе шта смо радили“, рекао је Аџић

Кандидат СНСД за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ, Рената Обрадовић Поповић истакла је да СНСД ради, гради и чува Републику Српску.

„Иза СНСД-а остају дјела и зато бирајте политику која говори дјелима“, рекла је Обрадовић Поповић

„Борићу се за сваког човјека, да му иде боље и да остане да живи на овим просторима, посебно за грађане мојих Горњих Подградаца. Залагаћу се развој, а најважнији је пројекат изградње пословне зоне у Горњим Подградцима“, поручио је кандидат за посланика у  Народној скупштини Републике Српске  Звјездан Панић.

На трибини су представљени и остали кандидати СНСД-а на листама за Народну скупштину Републике Српске  и Предствнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

ПЛАЋЕНО ПОЛИТИЧКО ОГЛАШАВАЊЕ

Share With: