Izbor sportiste grada Gradiška za 2021. godinu

Manifestacija Izbor sportiste grada Gradiška za 2021.godinu biće održana 21.decembra ove godine u Kulturnom centru Gradiška sa početkom u 18 časova.

Načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti grada Gradiška Dragutin Kovačević rekao je da se ova manifestacija održava po 29. put i da će priznanja i nagrade  biti dodijeljene za troje najboljih sportista, najboljoj  sportskoj ekipi, najboljem treneru, najperspektivnijem sportisti, najboljem sportisti u konkurenciji lica sa invaliditetom i najboljem sportskom radniku.

„Pozivamo sportske i nevladine organizacije, ustanove i pojedince da prijedloge, sa obrazloženjem, dostave do 7. decembra do 13 časova i 30 minuta  Odjeljenju za društvene djelatnosti Gradske uprave Gradiška, na šalteru broj 12 na faks broj 051/814-689 ili na mejl adresu dusko.ivetic@ gradgradiska.com„, dodao je Kovačević i izrazio očekivanje da će ove godine biti veći broj prijava s obzirom na odličan uspjeh gradiških sportista i broj sportskih organizacija u Gradišci.

On je naglasio da će priznanja biti dodijeljena klubu i pojedincima iz sportskih organizacija koji imaju sjedište na području grada Gradiška.

Pokrovitelj ove manifestacije je gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić.

D. Janković

Share With: