Top lista

Top lista za 23.01.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Izabrani najbolji Gradskog fudbalskog saveza Gradiška

Nebojša Radosavac, kapiten fudbalskog kluba „Dubrave“ i reprezentativac Područnog fudbalskog saveza Gradiška proglašen je večeras za najboljeg fudbalera Gradskog fudbalskog saveza Gradiška u 2020. godini.

Radosavac je rekao da mu je čast biti među najboljima i zahvalio se svojim saigračima i treneru koji su ga podržali. On je istakao da planira još neko vrijeme putovati za Gradišku iz Čelinca  i igrati za Dubrave.

Najbolja fudbalska ekipa je kadetska ekipa Fudbalskog kluba Kozara, a u ime ekipe nagradu je primio kapiten Aleksa Raca.

Raca je naglasio da je ekipa zaslužno dobila nagradu Gradskog fudbalskog saveza jer je u sezoni odigrala 10 utakmica bez poraza.

Najuspješniji fudbalski treneri u 2020. godini po izboru Saveza je Saša Krupljanin, trener kadetske ekipe Fudbalskog kluba Kozara.

Krupljanin je rekao da mu je ovo drugi put da dobija nagradu Saveza za najboljeg trenera. On je istakao da je omladinski fudbal Gradiške na dobrom putu sa klubovima Stars i Kozara.

„Iza nas je fantastična godina, tri jesenje titule na zvaničnim takmičenjima Republike Srpske i BiH. Nadam se da ćemo i na proljeće doneti i tri zvanične titule“, rekao je Krupljanin.

Najperspektivniji mladi igrač Gradskog fudbalskog saveza Gradiška za 2020. godinu je Andrej Subotić, kapiten pionirske ekipe Fudbalskog kluba Kozara.

All-focus

Subotić je rekao da nagrada ne bi bila moguća da nije bilo njegovih saigrača koji su mu pomogli u bilježenju 32 gola u protekloj sezoni. On je dodao da na ljeto planira sa ekipom donijeti još jednu titulu u klub.

Za perspektivnog mladog fudbalskog sudiju proglašen je Vitomir Šerbula, a za najuspješnijeg fudbalskog sudiju Slaviša Šarić.

Najuspješniji sportski radnici su Riste Tasovac iz FK „Borac“ Mašići i Miloš Dojčinović iz FK „Sloboda“ Donji Podgradci. Za dugogodišnji rad u fudbalu posthumno su dodjeljene nagrade Nenadu Grujičiću i Mili Plotanu.

Fudbaler sa najdužim stažem je, po evidenciji Saveza, Miroslav Todorović član FK „Sloga DIPO“ Gornji Podgradci.

Povelja za veliki jubilej, 60 godina postojanja, dodjeljena je FK „Vilusi“ iz Vilusa.

Upravni odbor Saveza donio je odluku da se nagradi Klub malog fudbala Boračka za organizaciju i sjajne rezultate ostvarene u fusal ligi Republike Srpske.

Share With: