Top lista

Top lista za 06.06.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Isplata podsticaja svima koji ispunjavaju uslove

Agencija za agrarna plaćanja Republike Srpske podsticaje za poljoprivrednu proizvodnju isplaćuje svima koji ispunjavaju propisane uslove, bez obzira na ime i prezime, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske.

U saopštenju se dodaje da se uslovi odnose na prijavljenu proizvodnju, prijavu doprinosa i druge odredbe u skladu sa Pravilnikom o podsticajima za razvoj poljoprivrede i sela.

“Kada je riječ o podsticajina za kapitalne investicije, oni se odobravaju nakon propisane procedure i javnog poziva, na osnovu Pravilnika o kapitalnim investicijama. Ove, kao i prošle godine, odobreni su svi zahtjevi za kapitalne investicije, kao što je to već ranije saopšteno, pa tako i firmama `Fruit eko` i `Agrovoće`, koje se pominju u kontekstu današnjeg pisanja medija o isplati podsticaja”, pojašnjava se u saopštenju.

Iz resornog ministarstva su naglasili da se svi podaci o isplati podsticaja fizičkim i pravnim licima objavljuju transparentno na stranici Agencije za agrarna plaćanja Srpske i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske, a svi koji se nalaze na spisku su ispunili uslove predviđene propisanim pravilnicima.

Share With: