Хуманитарно вече „Сви смо ми дио вас “ 26. октобра у Градишци!

Удружење за помоћ ментално недовољно развијених лица ”Градишка” организује у четвртак 26. октобра у салону „Тина“ хуманитарно вече ”Сви смо ми дио вас” за дјецу са сметњама у развоју из Градишке. Сви који резервишу улазнице за ово хуманитарно вече помоћи ће удружењу да опстане и да настави пружати помоћ својим члановима.

Драгослав Шиник, предсједник удружења  гостујући у програму Радио Градишке рекао је да се удружење налази у јако тешкој ситуацији јер им је блокиран рачун и тренутно им помажу пријатељи удружења уз чију помоћ су  омогућили  наставак одласка  дјеце у школу и дневни центар .

Шиник је указао и на проблеме мајки дјеце овог удружења  јер након навршене 30 године дјетата мајке губе право на новчану помоћ као родитељ- његоватељ.

Он је позвао сва привредна друштва и суграђане да се одазову овој хуманитарној вечери и на тај начин помогну удружењу. Хуманитарно вече ће бити одржано 26. октобра у салону „Тина“ од 19 часова а цијена улазнице је 50КМ.Све госте ће забављати Јован Перишић.

С.Малиш

 

Share With: