Хуманитарни концерт за „Дугу“ (ВИДЕО)

Културно умјетничко друштво „Дукати“ из Брезик Ламинаца организује Хуманитарни концерт за помоћ Удружењу родитеља дјеце са аутизмом „Дуга“ Градишка вечерас од 19 часова у Културном центру Градишка.

Гостујући у јутарњем програму „Добро јутро Градишка“ предсједник Управног одбора „Дуката“ Милица Тркуља навела је да често сарађују са другим организацијама у активностима хуманитарног карактера и да су се први пут одлучили да самостално организују хуманитарни концерт за „Дугу“.

Предсједник Удружења родитеља дјеце с аутизмом „Дуга“ Градишка Саша Касагић навео је да имају добру сарадњу са културно-умјетничким друштвима, школама и предшколском установом и да им је њихова подршка веома важна за рад са дјецом.

„Све је већи број дјеце са потешкоћама у развоју. Удружење „Дуга“ нема могућност да укључи сву дјецу у рад удружења. Индивидуалне третмане и радионице организује за 30 дјеце са потешкоћама у развоју“, навео је Касагић и нагласио да им је материјална подршка веома важна.

У програму ће поред домаћина учествовати: ЦКУД „Лепа Радић“, КУД „Коловит“ Градишка, КУД „Козара“ Горњи Подградци, КУД „Мирково коло“, Врбашка, КУД „Петар Кочић“ ,Нова Топола и КУД „Бехар“, Дубраве.

Цијена улазнице износи 3КМ.

С.С.Ц.

Share With: