Top lista

Top lista za 11.07.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Humanitarna trka za braću Dobrnjac

Humanitarna trka „2. Gradiška petica“ u organizaciji Atletskog rekreativnog kluba Gradiška biće održana u Gradišci 10. novembra ove godine sa početkom u 11 časova.

Direktor trke Dejan Jakeljić, gostujući u programu Radio Gradiške rekao je da je trka takmičarskog i humanitarnog karaktera za pomoć u liječenju braće Kristijana i Sergeja Dobrnjca iz Gradiške.

Jakeljić je naveo da je učešće za odrasle 20 KM i da svi trkači koji se prijave do 3. novembra  imaju obezbjeđenu majicu i medalju, dok će najboljim učesnicima biti dodjeljeni pehari.

On je dodao da učešće djece u trci na 1 kilometar iznosi 5 KM i da se djeca prijavljuju na dan trke, a svi mališani imaju obezbjeđenu medalju i diplomu.

Predsjednik Atletskog rekreativnog kluba Gradiška Aleksandar Raca rekao je da odrasli trče pet kilometara, dva kruga kroz centar grada, dok je start ispred Kulturnog centra Gradiška.

On je istakao da su prijave u toku i da se do sada prijavilo oko 100 takmičara te pozvao sve zainteresovane da im se pridruže u ovoj humanitarnoj akciji i prijave za trku do 3. novembra.

Atletsko rekreativni klub Gradiška organizuje tri trke godišnje: polumaraton, noćnu trku i humanitarnu trku.

U klubu kažu da su takmičari ove godine ostvarili najbolje rezultate do sada što im je podstrek za iduću godinu.

Četvrti gradiški polumaraton je zakazan za 7. mart 2020 .godine.

Share With: