Top lista

Top lista za 04.03.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Hapšenja na graničnim prelazima

Službenici Granične policije BiH uhapsili su po potragama sedam lica na graničnim prelazima, saopšteno je iz ove policije.
Na graničnom prelazu Gradiška uhapšen je državljanin BiH i Norveške čiji su inicijali S.I, za kojeg je provjerom utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela krivotvorenje isprave.

Na istom graničnom prelazu uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali C.H. jer je ustanovljeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo raspisao potragu zbog krivičnog djela krivotvorenje isprave, te državljanin BiH čiji su inicijali B.O, za kojim je Policijska uprava Gradačac raspisala potragu zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

Službenici Granične policije juče su na prelazu Bijača prilikom ulaska u BiH uhapsili državljanku BiH čiji su inicijali V.C. jer je provjerama ustanovljeno da je potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Šamac uhapšeno je lice čiji su inicijali E.Đ. jer ga potražuje Osnovni sud u Prnjavoru zbog krivičnog djela oštećenje tuđe stvari, dok je na graničnom prelazu Orašje, pri izlasku iz BiH, uhapšeno lice čiji su inicijali S.DŽ. za kojim je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona raspisao potragu zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

Prilikom ulaska u BiH na graničnom prelazu Brod uhapšeno je lice čiji su inicijali A.G, nakon što je ustanovljeno da ga potražuje MUP Kantona Sarajevo zbog krivičnog djela krivotvorenje isprave.

“Uhapšena lica predata su nadležnim policijskim organima”, navedeno je u saopštenju.

Share With: