Гужва на граничном прелазу Градишка

Саобраћај се у већем дијелу Републике Српске одвија по мокрим и клизавим коловозима, а возачима скрећемо пажњу и на мјестимично смањену видљивост, због магле и ниске облачности. Упозоравамо и на учестале одроне земље или камења на коловоз, посебно на путним правцима Кнежево-Турбе, Бања Лука-Црна Ријека, Рогатица-Устипрача-Вишеград и Добро Поље-Брод на Дрини. Возачима савјетујемо опрезну и спорију вожњу, прилагођену стању и условима на путу и подсјећамо, да је посједовање зимске опреме законски обавезно.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола измијењен је режим у одвијању саобраћаја.Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

На граничном прелазу Градишка појачан је интезитет саобраћаја на излазу из БиХ. На осталим прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

Share With: