Top lista

Топ листа за 28.05.2022.год.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Gradonačelnik organizovao tradicionalni prijem za novinare

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić organizovao je danas tradicionalni prijem za novinare i predstavnike medijskih kuća iz Gradiške i dopisnike.

„Želimo da imamo otvorenu i korektnu saradnju, spremni smo da podržimo razvijanje medijskih kuća i njihovu samostalnost u izvještavanju, a sa druge strane zamoljavamo medije da realno prezentuju Gradišku, ne samo na području grada već na prostoru Republike Srpske i čitavog regiona“, naveo je Adžić.

On je naglasio da se proaktivnom, energičnom medijskom prezentacijom može učiniti puno za razvoj Gradiške u kulturnom, društvenom, sportskom, privrednom i turističkom pogledu.

Adžić je podsjetio da će u Kulturnom centru Gradiška vrlo brzo biti završeno formiranje televijzijskog studija i da će uz radijsku stanicu, tv program i portal raditi na medijskoj prezentaciji grada Gradiška na čitavom prostoru.

„U narednih dvadeset dana biće završena priča oko preseljenja i opremanja novih prostorija Radio Gradiške, a sa ponosom mogu reći da ćemo raditi i tv produkciju gdje ćemo moći da izvještavano naše gradjane o svakodnevnim događanjima na prostoru grada Gradiška i Republike Srpske, a isto tako da prate sve informativne, sportske, kulturne i druge sadržaje koji se prezentuju na prostoru grada Gradiška“, naveo je Adžić.

Gradski menadžer Bojan Vujinović rekao je da je zbog bolje informisanosti i povezivanja svih medija na prostoru grada Gradska uprava došla na ideju da proširi djelovanje Radio Gradiške i da to bude Radiotelevizija Gradiška.

„U skladu s tim dobili smo novi studio što se tiče radija i tv studija, tačnije dva studija  gdje će biti emisije koje će se baviti različitim temama, a sa druge strane biće i studio posvećen informativnom dijelu programa na svakodnevnom nivou. Plan su i sedmične emisije u vidu retrospektive događaja iz protekle sedmice“, pojasnio je Vujinović.

On je naveo da će na taj način uvezati novinare, dobiti novi sadržaj i televiziju koja će iz godine u godinu sve više napredovati

S. Subotić Cumbo

Share With:
Facebook
YouTube
Instagram