Top lista

Top lista za 23.01.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Gradonačelnik Gradiške organizovao novogodišnji prijem za privrednike

Gradonačelnik grada Gradiška Zoran Adžić organizovao je danas novogodišnji prijem za privrednike grada Gradiška.

Adžić je rekao da je sa privrednicima razgovarao o prisutnoj problematici uzrokovanom pandemijom virusa korona i na koji način Gradska uprava može pomoći u prevazilaženju tog problema.

„Razgovarali smo sa privrednicima o tome kako im Gradska uprava može pomoći kroz svoje mjere, kroz Odjeljenje za lokalni i ekonomski razvoj kao i aktivnosti Razvojne agencije kako bi kroz međunarodne projekte pomogli našoj privredi da dinamiku razvoja 2018. i 2019. godine nastavi i razvije u 2021. godini. Da povećamo broj zaposlenih, a da privredni subjekti realizuju svoje razvojne projekte u Gradišci“ rekao je Adžić i dodao da Gradska uprava stoji privrednicima na raspolaganju uz napomenu da je važno poštovanje standarda koji su usvojeni u prethodnom periodu.

Direktor preduzeća PMP „Jelšingrad“ Branislav Banjac rekao je da je pandemija virusa korona značajno uticala na poslovanje brojnih preduzeća. On se zahvalio Gradskoj upravi na pomoći i saradnji sa privrednicima što su pokazali i na današnjem novogodišnjem prijemu.

„Ovo je dobra prilika da se na kraju godine sumiraju rezultati odnosno posljedice pandemije ali da se sagleda i perspektiva za narednu godinu jer postoje pozitivna kretanja u privredi i trebamo  prepoznati prilike“ rekao je Banjac i dodao da je Gradiška dobar primjer saradnje Gradske uprave i privrednika.

Share With: