Top lista

Top lista za 10.04.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

„Gradiško ljeto 2019.“ i u avgustu

U okviru manifestacije “Gradiško ljeto 2019.“, na ljetnoj bini Zavičajnog muzeja sutra, 24. jula u 19 časova biće održano književno veče sa Jelenom Bačić Alimpić.

Samostalni stručni saradnik u Turističkoj organizaciji Gradiška, Danka Mirjanić gostujući u programu Radio Gradiške rekla je da će nakon ovog događaja u nedjelju, 28. jula na obali rijeke Save sa početkom u 10 časova, na lokaciji kod Kajak kluba biti održana 9. Međunarodna regata „Memorijal Srđan Bakić“ kajak-kanuu na mirnim vodama.

Mirjanićeva je istakla da će u ponedjeljak, 29.jula na ljetnoj pozornici Zavičajnog muzeja biti održano veče „Stand Up“ komedije sa Dušanom Jokićem pod nazivom “Ja ćaća“ i pozvala sve Gradiščane da dođu i da se dobro zabave.

„Avgust ćemo početi sa Ilindanskim svečanostima koje se tradicionalno održavaju  1.avgusta u Turjaku, a nastavljamo sa „Pirogijadom“ koja je na programu 3. avgusta“, rekla je Mirjanićeva i dodala da je riječ o zanimljivoj manifestaciji nacionalne manjine Poljaka.

Mirjanićeva je rekla da će u nastavku „Gradiškog ljeta“, 4. avgusta biti održana promocija ronilačkog sporta, koja je prethodno trebala biti održana 14. jula ali je otkazana zbog loših uslova i najavila održavanje sportske manifestracije “Streetball 2019“, od 5. do 8. avgusta na platou Kulturnog centra Gradiška.

Prema njenim riječima za kraj avgusta planirana je i izložba Oldtajmera koje je takođe  trebala biti održana ranije, ali je otkazana zbog loših vremenskih uslova. “Gradiško ljeto 2019“ završava Likovnom kolonijom na jezeru u Lamincima, od 24. do 28. avgusta.

Mirjanićeva je istakla da su zadovoljni odzivom građana i da su sve manifestacije u okviru „Gradiškog ljeta“ bile posjećene.

Share With: