Градишки ДНС дао подршку Ненаду Нешићу за нови мандат на челу странке

Градски одбор Демократског народног савеза Градишка дао је подршку актуелном предсједнику ове странке Ненаду Нешићу у страначким изборима за нови мандат на челу ДНС.

Нешић је на сједници у Градишци захвалио члановима Градског одбора на подршци, наводећи да ће Изборна скупштина ДНС-а бити одржана 24. децембра и да странка већ сада има утврђене политичке циљеве за наредни период, посебно за локалне изборе.

Он је такође честитао раније изабраном предсједнику Славку Мекињићу и члановима Предсједништва и Градског одбора градишког ДНС-а, нагласивши да очекује јачање странке и добар изборни резултат наредне године у Градишци.

„Очекујемо да у најмању руку поновимо резултат са претходних локалних избора и будемо значајан партнер будућем градоначелнику и градским властима у Градишци. ДНС тренутно има потписан коалициони споразум са СНСД-ом, са којим ћемо обавити и први разговор по питању коалиције за наредне изборе“, закључио је Нешић.

ДНС након конституисања свих страначких органа, према Мекињићевим ријечима, очекује рад на терену и јачању мјесних одбора странке на подручју Градишке.

Мекињић је истакао да не очекује да ће се ранији излазак два одборника ове странке у Скупштини града Градишка негативно одразити на стабилност странке, нагласивши да је ДНС политичка организација којој се прикључују млади и образовани људи и не зависи од два члана или два одборника.

На конститутивној сједници, која је одржана у Културном центру Градишка, формирано је Предсједништво и изабрани потпредсједници и секретар Градског одбора ДНС-а, те четири члана Главног одбора странке.

М.М.

Share With: